Ethen

Ethen ajolasit valmistetaan Italiassa. Tuotteiden synnyn takana on urheilu, intohimo kilpailuun, ulkoilmaan, kuraan, lumeen. Tuotekehityksen osalta Ethen etsii jatkuvasti uusia teknisiä innovaatioita ja optimaalista ergonomiaa tuotteitaan varten. Samanaikaisesti se haluaa ylläpitää tyylinsä ja tuotteet kohtaavatkin ajan trendit. Asiakkaalle on myös luoto mahdollisuus kustomoida tuotteitaan.

Macna

Innovatiivisuudesta ja hyvästä laadusta tunnettu Macna tulee Alankomaista ja on toiminut varusteiden asialla vuodesta 1991 asti. Macnan tavoitteena on luoda aina jotakin uutta eikä milloinkaan jäädä paikoilleen seisomaan. Vuosittain Macna julkaisee uusia innovaatioita, mitkä parantavat motoristien ajomukavuutta tai varusteiden käytön helppoutta. Yksi tärkeistä ajatuksista kehitystyön taustalla on turvallisuus.

-That’s what we call riding gear!-

Booster

Booster on tuotemerkki, mikä tulee samasta talosta Macnan kanssa. Tuotevalikoimaan kuuluvat ajovarusteiden lisäksi niin työkalut kuin pyörän varusteet ja tarvikkeet. Tuotemerkki onkin syntynyt valmistajan omista tarpeista liittyen moottoripyöräilyyn.

Acerbis

Italialainen yritys vuodesta 1973 lähtien on tullut tunnetuksi värittämällä ja suojaamalla off-road maailmaa. Tänä päivänä Acerbis tarjoaa niin off-road kuin katumotoristille niin muovit, suojat, varusteet, kypärät, saappaat kuin kaikki muutkin tarvikkeet, jotta hän voisi paremmin nauttia ajamisesta. Vaikka Acerbis on racing henkinen, sen tavoitteena on kehittää tuotteita, mitkä auttavat motoristia päivittäisessä ajamisessa.

-Soul and Passion-

Caberg

Caberg on italialainen yritys, mikä on perustettu 1974. Cabergin vahvuutena ovat avattavat kypärät ja yritys onkin ollut ensimmäinen italialainen ja maailmanlaajuisesti toinen yritys, joka esitteli avattavan kypärän. Yrityksen haluna on yhdistää turvallisuus käytännöllisyyteen kypärien valmistuksessa.