No products in the cart.

ajovaruste.fi -verkkokauppa

ACERBIS SPEEDER MAASTOPYÖRÄILY VARUSTEET

SPEEDER MTB PAITA

Materiaalit: 98% Polyesteria, 2% Elastaania. Erittäin hyvin hengittävä kangas, mikä kuljettaa hyvin hien pois iholta sekä kuivuu nopeasti. Slim-fit leikkaus, minkä alle voi halutessaan pukea suojat. Selkäpuolella tasku vetoketjulla.

LEGEND MTB SHORTSIT

Shortseissa käytetty innovatiivista Acerbis X-Flex teknologiaa; täysin elastiset ja vettähylkivät. Shortseissa ei ole vuorta, jotta ne olisivat mahdollisimman kevyet. Voidaan käyttää kaikenlaisten polvisuojien kanssa pohkeen alueella olevan joustavan materiaalin ansiosta. Vyötäröllä Velcro säätö. Erittäin hyvin ilmastoidut. Materiaalit: 83,5% Polyesteri, 11% Spandex, 5,5% Nylon. Valmistettu täysin elastisoidusta High-density 500D Polyesterista.

Kuvan tuotteet:

0023424 Steel Carbon kypärä

0023909 Speeder MTB paita

0023912 Legend MTB shortsit

0023408 MX X-P käsineet

0023454 Soft polvisuojat

0023456 Soft kyynärsuojat

Nakkilan MP-Osat Oy

Ajovarusteiden, lisävarusteiden ja varaosien jälleenmyyjä.

LISÄTIEDOT

Maanantai-Perjantai: 9:00 - 17:00
Harjavallantie 7, 29250 Nakkila
(02) 5352 500
myynti@acerbis.fi

Sivusto käyttää evästeitä. Yleisesti ottaen sivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjän käyttökokemusta.

[ lisätietoa evästeistä ]

Evästeiden asetus sivustolla on kytketty "hyväksy evästeet", jotta saadaan parhain sivuston käyttökokemus. Jos haluat jatkaa sivuston selausta ilman muuttamatta evästeasetuksia tai valitsemalla "Hyväksy", tällöin hyväksyt tämän.

Sulje