No products in the cart.

Image Alt
ajankohtaista

ajovaruste.fi -verkkokauppa

ACERBIS X-AIR SATULAT

Paineen säädön avulla voidaan muokata satulan korkeutta ja jäykkyyttä, minkä avulla voidaan personoida satula kuljettajan mukaiseksi. Satula on kestävämpi ja pysyy muodossaan. Satulan muotoilu jakaa kuljettajan painon oikein lantion ympärille ja estää paineen muodostumista lantion alueelle. Vähentää kimmokkeita. Vettäpitävä.

Nakkilan MP-Osat Oy

Ajovarusteiden, lisävarusteiden ja varaosien jälleenmyyjä.

LISÄTIEDOT

Maanantai-Perjantai: 9:00 - 17:00
Harjavallantie 7, 29250 Nakkila
(02) 5352 500
myynti@acerbis.fi

Sivusto käyttää evästeitä. Yleisesti ottaen sivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjän käyttökokemusta.

[ lisätietoa evästeistä ]

Evästeiden asetus sivustolla on kytketty "hyväksy evästeet", jotta saadaan parhain sivuston käyttökokemus. Jos haluat jatkaa sivuston selausta ilman muuttamatta evästeasetuksia tai valitsemalla "Hyväksy", tällöin hyväksyt tämän.

Sulje