No products in the cart.

ajovaruste.fi -verkkokauppa

UUTTA! ETHEN AJOLASIT!

ETHEN ajolasit ovat rantautuneet Suomeen. Italiasta kotoisin olevat ajolasit ovat nyt saatavilla verkkokaupastamme.

MX05 lasista löytyy kolme eri tasoa; Basic, Middle sekä Top. Ethen tarjoaa myös laajan näkökentän lasia loistavilla ominaisuuksilla, GP06. GP06 lasiin pohjautuu myös silmälaseille soveltuva malli OTG06. Lapsia unohtamatta, nuorille kuljettajille Ethen tarjoaa MX04 mallin.

Lasien lisäksi tarjolla on myös vaihtolinssit, repärit ja roll-offit ja roll-offeista erityismainintana 50mm filmillä oleva sarja. Laseja on lisätty nyt verkkokauppaamme ja päivitämme valikoimaa edelleen. Lisäksi mm. vaihtolinssit päivitetään verkkokauppaan mahdollisimman nopealla aikataululla.

Nakkilan MP-Osat Oy

Ajovarusteiden, lisävarusteiden ja varaosien jälleenmyyjä.

LISÄTIEDOT

Maanantai-Perjantai: 9:00 - 17:00
Harjavallantie 7, 29250 Nakkila
(02) 5352 500
myynti@acerbis.fi

Sivusto käyttää evästeitä. Yleisesti ottaen sivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjän käyttökokemusta.

[ lisätietoa evästeistä ]

Evästeiden asetus sivustolla on kytketty "hyväksy evästeet", jotta saadaan parhain sivuston käyttökokemus. Jos haluat jatkaa sivuston selausta ilman muuttamatta evästeasetuksia tai valitsemalla "Hyväksy", tällöin hyväksyt tämän.

Sulje