No products in the cart.

ajovaruste.fi -verkkokauppa

ETHEN ARES AJOLASIT

Helposti kustomoitavat ajolasit. Saatavilla erikseen mm. nenäsuoja ja vaihdettavat spoilerit. Ethen Airflow System takaa linssin huurtumattomuuden, sillä järjestelmä painaa ilman spoilerin kautta linssille. Ajolaseihin on saatavilla Roll-Off systeemi 50mm filmillä. Linssi on lukittu lasin rakenteen ansiosta ja tekee näin laseista turvavälineen, sillä ei irtoa iskusta. Järjestelmän ansiosta linssi on myös helposti vaihdettavissa.

Nakkilan MP-Osat Oy

Ajovarusteiden, lisävarusteiden ja varaosien jälleenmyyjä.

LISÄTIEDOT

Maanantai-Perjantai: 9:00 - 17:00
Harjavallantie 7, 29250 Nakkila
(02) 5352 500
myynti@acerbis.fi

Sivusto käyttää evästeitä. Yleisesti ottaen sivustot käyttävät evästeitä parantaakseen käyttäjän käyttökokemusta.

[ lisätietoa evästeistä ]

Evästeiden asetus sivustolla on kytketty "hyväksy evästeet", jotta saadaan parhain sivuston käyttökokemus. Jos haluat jatkaa sivuston selausta ilman muuttamatta evästeasetuksia tai valitsemalla "Hyväksy", tällöin hyväksyt tämän.

Sulje